Inschrijven

Procedure inschrijving

Denkt u erover om uw kind bij kinderdagverblijf ’t hummelke te plaatsen dan nodigen wij u uit voor een rondleiding. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken via telefoonnummer 0433615701. Door een afspraak te maken heeft de pedagogisch medewerker ook genoeg tijd om u wegwijs te maken in ons kinderdagverblijf en antwoord te geven op al uw vragen. Wilt u zich daarna inschrijven dan kunt u bij ‘documenten’ het inschrijfformulier downloaden.

Let op! Nadat het inschrijfformulier is ingeleverd en het inschrijfgeld is betaald, is de inschrijving pas definitief. De datum dat de betaling binnen is geldt als officiële inschrijfdatum.

Is er plek dan zal er direct digitaal een contract worden toegestuurd. U dient dit contract binnen 8 dagen ondertekend terug te sturen en dan is er definitief een plekje voor uw kind gereserveerd. Tot 3 maanden voor aanvangsdatum kunt u het contract kosteloos wijzigen of annuleren. Daarna zijn er kosten aan verbonden. Zie onze algemene voorwaarden.

Is er geen plek dan zal uw aanvraag op de wachtlijst geplaatst worden. Drie maanden voor de aanvangsdatum zal het kinderdagverblijf u definitief laten weten of er op tijd plek is voor uw kind.